• ikon
  Flemming Dahlqvist den 23-06-2017
  Resultatet af Team Rynkeby Skoleløbet blev godt 115.000 kroner. Tak til alle for hjælpen. Se diplomet vedhæftet.
 • ikon
  Helle Boulund Flintholm den 19-06-2017
  Gratis børnebøger og Sommerbogen 2017

  Kære alle

  Igen i år kan eleverne læse gratis bøger hele sommeren på http://www.gratisbørnebøger.dk.
  Sommerbogen 2017 er også i gang, og alle elever fra 7-14 år kan tilmelde sig i skranken på biblioteket. Det eneste det kræver er, at man læser tre valgfrie bøger i sommerferien og skriver/uploader en anmeldelse på biblo.dk. I august holder vi kæmpe præmiefest, hvor alle deltagere får en præmie. Man er også med i konkurrencen om lækre præmier på biblo.dk. Læs mere her: https://biblo.dk/sommerbogen/sommerbogen.

  Ligenu er eleverne i gang med at aflevere alle deres skolebøger, og vi vil rigtigt gerne have alle i hus inden ferien. Hjælp derfor gerne jeres børn med at få afleveret i løbet af denne uge. Eleverne er selvfølgelig meget velkomne til at låne nye bøger til ferien.

  Vi ses på biblioteket –  som har åbent hele sommerferien :)
   
 • ikon
  Mette Nicolaisen den 01-06-2017
  Vedr. Ramadan
  Kære forældre på Ørestad Skole

  Det er blevet tid for ramadanen for vores muslimske elever, og som skole respekterer og glæder vi os over at mange af vores muslimske elever og familier fejre ramadanen.

  Det er vigtigt, at skole og familierne samarbejder, så vi kan skabe det bedst mulige grundlag for elevernes læring og trivsel.

  Som skole anbefaler vi ikke at børn faster. Vi har nemlig tidligere erfaret, at flere af skolens elevers læring og trivsel bliver påvirket i fasteperioden, f.eks. at eleverne er uoplagte, trætte, får hovedpine,  indimellem irritable og at indlæringspotentiale mindskes.

  Som skole tager vi selvfølgelig individuelle hensyn, men vi forventer, at eleverne fortsat deltager i undervisningen, hvilket også gælder ekskursioner ud af huset, i idrætstimerne/svømning og at eleverne følger med sine klassekammerater op i madskolen, selvom de evt. ikke spiser med.

  Københavns Kommune har udarbejdet en pjece om faste i ramadanen og børns skolegang, hvilket jeg gerne vil opfordre familier, som fejrer ramadanen til at læse.

  https://afs.m.skoleintra.dk/Faelles/Opslag/3842/Faste%20i%20Ramadanen.pdf

  Til de forældre, som ikke fejrer den muslimske fasteperiode ramadanen, vil vi gerne opfordre jer til at fortælle om ramadanen til jeres bør, og at der kan være klassekammerater, som kan være lidt trætte og sultne på skolen, men det er en del af deres tro og at man fejre afslutningen med en fest (eid).

  Med venlig hilsen
  Mette Nicolaisen
  Skoleleder

   

Trivselsdag 2017

Facebook