Skoleindskrivning til skoleåret 2015/2016

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt herDet kan du gøre i perioden 27. oktober til 23. november 2014.

Informationsaften holder vi onsdag d. 5. november kl. 16:30 - 18, både for elever til Ørestad Skole og Vestamager Skole. Vi glæder os til at se jer!

Virtuel skolegård

Her kan du få et kig ind i hverdagen på skolen, se eksempler på vores mange elevprojekter og læse lidt om, hvad vi kendetegner os ved. Vi er er nemlig ikke helt som andre skoler.

Gå til den virtuelle skolegård

Virtuelt nyhedsbrev

It Ninja tilmelding

Grønt Flag Grøn Skole

Ta’ en virtuel vandretur gennem blæsernes Grønt Flag Grøn Skole forløb og få et overblik over naturfagsugen. Eller få indsigt i et moduls undervisning fra naturfagsugen via det smukke Prezi. Begge præsentationer er autentiske oplæg som eleverne oplevede dem i løbet af ugen.

Virtuel vandretur

Et moduls undervisning fra naturfagsugen

IT Ninja 2014

Nu starter vores IT patrulje op igen. Kom og bliv IT Ninja!!!

Hver mandag fra kl 14 - 15:30. Se filmen ovenfor om hvordan du tilmelder dig.