Morgensamling

Hver fredag holder vi morgensamling for hele skolen. Vi samles i vores store dejlige idrætshal - forældre er selvfølgelig også velkomne. Denne gang blev det malerne tur til at optræde med et nummer de havde øvet.

Se en video her: Malerne spiller til morgensamling

Virtuelt nyhedsbrev 8. oktober

Skoleindskrivning til skoleåret 2015/2016

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt her.

Det kan du gøre i perioden 27. oktober til 23. november 2014.

Ugens Søde

Hørt i idræt med malerne:
Vi laver grundig opvarmning og starter med leddene - nedefra og op.
Da vi er nået op til skulderleddet og underviseren spørg hvilke led vi mangler, svarer en elev:
“UDSAGNSLED!”

Virtuel skolegård

Her kan du få et kig ind i hverdagen på skolen, se endnu flere eksempler på vores mange elevprojekter og læse lidt om, hvad vi kendetegner os ved. Vi er er nemlig ikke helt som andre skoler.

Gå til den virtuelle skolegård

Rekordforsøg

Grønt Flag Grøn Skole

Ta’ en virtuel vandretur gennem blæsernes Grønt Flag Grøn Skole forløb og få et overblik over naturfagsugen. Eller få indsigt i et moduls undervisning fra naturfagsugen via det smukke Prezi. Begge præsentationer er autentiske oplæg som eleverne oplevede dem i løbet af ugen.

Virtuel vandretur

Et moduls undervisning fra naturfagsugen

iPad Trolde - Et forløb med strengene

Digitale kreative udtryk

Forløbet 'iPad trolde' tager udgangspunkt i læringsmålet: Eleven kan anvende digitale medier i bearbejdelse af oplevelser og i kreative udtryk.
Eleverne skal opleve, se og føle hvordan de ser ud; Hvad deres ansigt består af og selvom vi ikke ligner hinanden, så er vi alligevel ret ens. For at fange elevernes interesse er forløbet pakket ind i en eventyrverden om troldeunger, der bliver forvandlet til sten, hvis de bliver ramt af solens stråler. Hvis de får fuldmånelys på sig, bliver de sig selv igen, men de mangler deres ansigt. Derfor skal de tegne sig selv, med ALLE detaljer, så de kan få deres ansigt igen.
Forløbet foregår i Rytmikken for at tilgodese elevernes behov for både fordybelse og bevægelse. Efterfølgende bliver tegningerne farvelagt på iPads og printet ud.

It Ninja tilmelding