Elever om venskab

Henrik Carlsen fratræder sin stilling

Kære forældre på Ørestad Skole

Henrik Carlsen fratræder sin stilling som skoleleder d. 30. april. Ballerup Kommune har tilbudt ham en stilling som distriktsskoleleder. Henrik Carlsen er blevet headhuntet på baggrund af sine erfaringer og udviklingsarbejde på bl.a. Ørestad Skole.

Skolebestyrelsen og personalet er blevet informeret i fredags, d. 6. marts. Der vil efter Henrik Carlsens fratræden blive konstitueret en midlertidig skoleleder, indtil en ny er ansat.

Processen med at finde en ny skoleleder går i gang snarest, og vil blive håndteret af BUF Område Amager i samarbejde med skolens ansættelsesudvalg.

Med venlig hilsen, Ørestad Skole

Den understøttende undervisning

KKFO

Drama laver tidsrejse teater, her skal børnene være en fra fortiden såsom en bedsteforældre, nutiden spille være sig selv og fremtiden hvad de tro de vil lave når de er voksne. Denne video er et lille indblik i processen