God sommer

Tak for et mangfoldigt og dejligt skoleår. Der har været gode og dårlige, sørgelige og glædelige begivenheder i året der gik. Vi har sagt farvel til nogen af dem vi holdt af og goddag til mange nye ansigter ... og sådan er livet også skolelivet. Vi har alle sammen lært en masse og vi har alle gjort det bedste vi kunne og mere kan vi ikke gøre. Så rigtig god sommerferie til alle - den er velfortjent. Vi glæder os til at se jer igen mandag d.11.august kl.9.00 - 12.00.

Med venlig hilsen og god sommer

Ledelsen

Profiluge

Hvert år har vi profiluge, hvor eleverne arbejder på tværs af alle årgange. Ugen har fokus på ’åben skole’, hvor skolens aktiviteter åbner sig ud mod lokalområdet omkring skolen. Fx var, der i år en teatergruppe der lavede små performances i Fields, og der var en workshop på biblioteket, som lavede små digitale fortællinger, som løbende blev hængt op som QR-tags rundt omkring. I krattet (et grønt område nær ved skolen), var en gruppe elever med til at tilberede og servere forskellige madretter, og der var mange flere aktiviteter på hele skolen.

Virtuel skolegård

Ørestad Skoles virtuelle skolegård. Her kan du se alle de fantastiske elevproduktioner, læse om vores værdigrundlag, samt se vores videonyhedsbreve: Gå til den virtuelle skolegård