Lucia 2018

Ny login på ForældreIntra

For PDF Vejledning klik her
    Henrik Nielsen den 03-12-2018
    Kære alle forældre og børn på Ørestad Skole.

Jeg har, efter mange lange overvejelser, valgt at opsige min stilling som KKFO leder på Ørestad Skole og jeg har sidste arbejdsdag på Melodien fredag d. 21. december.

Jeg skal ud og prøve livet af som klyngeleder pr. 1. januar 2019.

Jeg har været med på Ørestad Skole i snart 8 år (siden opstarten på Islands Brygge) og det har været en fantastisk rejse. Jeg har altid været super glad for mit job og alle de mennesker jeg har været omgivet af.

Tusinde tak for lån af jeres skønne børn.

Mange hilnser

Henrik Nielsen
    KKFO leder
    Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole
    Melodien

Mette Nicolaisen den 24-10-2018
    Kære forældre.

Da man man politisk har ændret på Ørestad Skoles skoledistrikt til den kommende indskrivning til 0.årgang - vil mange familier modtage et indskrivningsbrev fra Kalvebod Fælled Skole.

Har man større søskende gående på Ørestad Skole - er man sikret plads på Ørestad Skole på grund af søskende garantien.

Som forældre skal man blot prioritere Ørestad Skole som nr.1 OG huske at krydse af ved søskende.

Mvh.
    Mette Nicolaisen
    Henrik Nielsen den 10-12-2018
    Kære forældre.

Så er Melodiens lukkedage for 2019 på plads.
    Vedhæftet finder i orienteringsbrevet.

Mangel hilsner

Henrik Nielsen