Mette Nicolaisen den 25-06-2018
    Programmer for første skoledag for kommende 0.årgang og 1.-9.årgang.
    Mette Nicolaisen den 08-06-2018
    NYHEDSBREV JUNI 2018 - om fordeling af personalet og basishold.
    Se vedhæftede brev.
    Helle Boulund Flintholm den 19-06-2018
    Sommerbogen 2018

Kære alle

Igen i år er der "Sommerbogen" på biblioteket. Alle mellem 7 og 13 år kan tilmelde sig på biblioteket, læse/lytte til tre valgfrie bøger i ferien og lave anmeldelser af dem på biblo.dk ved at logge ind med uni-login. Fredag d. 24/8 kl. 15.30 holder vi kæmpe præmiefest på biblioteket, hvor alle der har gennemført, får en bog samt en t-shirt eller en mulepose med tryk af kunsteren HuskMitNavn. Læs mere i den vedhæftede fil.

Vi ses på biblioteket, der har åbent hele sommeren :)

Se dem lige! Vores allerførste 9. klasseselever til Dimission forleden. Vi ønsker jer allesammen rigtigt meget held og lykke på jeres videre færd ud i uddannelses-systemet, og håber I får en dejlig sommer. Stort tillykke Kh H

De kommende 6. klasser har været på sikkerhedskursus, og dermed også fået en forsmag på, hvad der venter dem i de kommende skoleår i forbindelse med vores brobygningsprojekt med Dansk Byggeri, KLP og Hoffmann.

Indlejret objekt