Mette Nicolaisen den 23-01-2019
    OBS! Skolens og KKFOs fastnet telefoner er ude af drift - da biblioteket er ved at skifte netværk. Vi har desværre ikke fået et tidsperspektiv på, hvornår telefonerne bringes i orden igen.

Mvh.
    Ledelsen.
    Elisabeth Flinck den 22-01-2019
    Invitation til årets Profilmesse   DANMARKS HISTORIE

Kom og smag på stenalderbrød,
                                                        gå i skole, som i 50’erne,
                                                                                                 kom i stemning med hippierne
    eller se, hvordan vi kommer til at bo i fremtiden.

Ørestad Skole holder traditionen tro Profilmesse torsdag d. 24.1.

Torsdag d. 24.1. kl. 15.00-17.00 slår Ørestad Skole dørene op og inviterer forældre, søskende, bedsteforældre og alle andre interesserede i Ørestad til årets Profilmesse under teamet DANMARKS HISTORIE.

Hele ugen har vi arbejdet med temaet og danmarkshistorien vil blive belyst gennem værksteder, der repræsenterer 7 forskellige tidsperioder fra stenalder til fremtiden, og der vil være mulighed for at smage, lytte, se og på alle måder opleve Danmarks historie fra stenalderen og ind i fremtiden.

Alle i Ørestad inviteres til at komme og se, hvordan vi arbejder på Ørestad Skole og få opfrisket deres danmarkshistorie.

Profilugeudvalget

Sonja Magdic den 07-01-2019
    Ferieplan for Ørestad Skole 2019-2020:

Ny login på ForældreIntra

For PDF Vejledning klik her